vineri, 6 iulie 2007

Windows Vista Enterprise

Alegerea ideală pentru firma dvs — astăzi şi în viitor
Pentru a răspunde mai bine nevoilor organizaţiilor medii sau mari şi ale celor cu infrastructuri IT complexe, Windows Vista Enterprise este proiectat pentru a reduce semnificativ costurile IT şi riscurile. În plus faţă de toate caracteristicile disponibile în
Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise este proiectat pentru a furniza niveluri mai ridicate de protecţie a datelor utilizând tehnologia de criptare bazată pe hardware. Include, de asemenea, instrumente pentru sporirea compatibilităţii aplicaţiilor şi permite organizaţiilor să standardizeze prin utilizarea unei singure imagini globale pentru implementare.
Windows Vista Enterprise este disponibil numai pentru clienţii ale căror PC-uri beneficiază de acoperire cu licențe
Software Assurance sau de un acord Microsoft pentru licențiere de volum - de exemplu, Open Value Subscription.
Compatibilitatea aplicaţiilor
Windows Vista Enterprise include instrumente încorporate pentru îmbunătăţirea compatibilităţii aplicaţiilor cu versiunile anterioare de sisteme de operare Microsoft, precum şi cu sistemele de operare UNIX. Windows Vista Enterprise include o licenţă pentru rularea a patru sesiuni cu sisteme de operare virtuale, permiţându-vă să rulaţi o aplicaţie moştenită de pe un sistem de operare Windows moştenit, într-un mediu virtual bazat pe Windows Vista Enterprise. Această caracteristică vă economiseşte timpul şi banii, dacă nu puteţi migra cu uşurinţă o aplicaţie moştenită direct în Windows Vista.
În plus, Windows Vista Enterprise include un subsistem pentru aplicaţiile bazate pe UNIX (SUA), care vă permite să rulaţi aplicaţii UNIX nemodificate pe un PC cu sistem de operare Windows Vista Enterprise. Dacă astăzi un administrator de baze de date UNIX sau un administrator de sistem trebuie să aibă o staţie de lucru UNIX pe lângă un PC cu sistem de operare Windows, Windows Vista Enterprise vă permite să consolidaţi ambele funcţii într-un singur PC cu sistem de operare Windows Vista.
Pentru a reduce la minim problemele de compatibilitate a aplicaţiilor, clienţii Windows Vista Enterprise se pot abona la
Pachetul de optimizare a PC-urilor pentru Software Assurance. Acest serviciu poate urgenta instalarea cu ajutorul unor instrumente cum ar fi SoftGrid pentru virtualizarea aplicaţiilor, care poate reduce conflictele între aplicaţii, şi Serviciile de inventariere a aplicaţiilor, care vă ajută să colectaţi mai rapid informaţii despre aplicaţiile utilizate în cadrul organizaţiei dvs.
Protecţia datelor
Windows Vista Enterprise include noua tehnologie de criptare de unitate Windows BitLocker™, care previne dezvăluirea datelor sensibile şi a capitalului intelectual în cazul în care computerul este pierdut sau furat. Windows BitLocker utilizează o tehnologie de criptare a datelor bazată pe hardware, care vă oferă garanţia că proprietatea intelectuală a corporaţiei dvs este în siguranţă şi va rămâne bunul dvs strategic. De asemenea, deoarece întreaga unitate de hard disk este criptată, Windows BitLocker reduce costurile asociate cu scoaterea din uz a PC-urilor vechi.
Suport multilingv
Limba de interfaţă controlează limba pe care utilizatorul o poate vedea în meniul Start din Windows, în sistemul de ajutor, în instrumentele de administrare încorporate şi în casetele de dialog din Windows. Windows Vista Enterprise include toate limbile de interfaţă disponibile într-o singură ofertă. Accesul la toate limbile de interfaţă Windows din lumea întreagă permite organizaţiilor să construiască o singură imagine de implementare care poate fi utilizată la nivel global şi să instaleze PC-uri individuale care să ofere simultan limbi de interfaţă diferite pentru utilizatori diferiţi.
Ediţia Windows Vista Enterprise este disponibilă numai pentru clienţii Microsoft Volume License, nu este disponibilă pentru achiziţionare în regim retail.
Windows Vista Enterprise este proiectat pentru a răspunde nevoilor organizaţiilor medii sau mari şi ale celor cu infrastructuri IT complexe. Dacă organizaţia dvs are aceste cerinţe, Windows Vista Enterprise vă va ajuta să reduceţi costurile IT şi vă va oferi straturi de protecţie suplimentare pentru datele sensibile.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bine bine dar de dowloadat nu se poate..ca asta ne-ar cam interesa...:D